24.12.2020

Местната верига супермаркети “Жизел” изненада с коледен жест на признателност медиците и медицинския персонал от дневна смяна в областната болница на 23 декември.

Общо 217 лекари, медицински сестри, лаборанти, акушерки, санитари на дежурство в този ден получиха подаръчни кутии с провизии и поздравление от ръководството на супермаркети “Жизел”. Пакетите включват шоколадови бонбони, метална кутия с бисквити, луканка, ядки, цитрусови плодове, шампанско и играчки за елха от шоколад.Към подаръците са отправени топли и емоционални думи на признателност към медиците, които изнасят тежестта в битката с тази пандемия, белязала годината.

“С надежда да ви усмихнем в тези тежки времена, ви поднасяме този жест на уважение и признателност. Нека Коледа влезе в дома ви, носейки всичко свято, здраве и благоденствие!”, се казва в поздравлението от ръководството на “Жизел”.

Изпълнителният директор на МБАЛ “Д-р СтаменИлиев” АД-Монтана д-р Тони Тодоров поднася най-искрена и топла благодарност за жеста и изразената признателност от страна на “Жизел”, трогнала и докоснала сърцата на хората в бели престилки, които денонощно се грижат за живота и здравето на нуждаещите се пациенти. От своя страна д-р Тодоров поднася най-топли рождественски поздрави за по-здрава, по-радостна и успешна нова година за целия персонал на болницата и за всички граждани на Монтана и региона.

« Назад